Selecteer een pagina

Momenten

Bruidsboeketten

Het Bruidsboeket is meer dan een  mooi bosje bloemen dat je vasthoudt terwijl je naar  jullie ceremonie loopt!

Rouwboeketten

Het samenstellen van een passend rouwboeket is een liefdevolle manier om afscheid te nemen en respect te tonen aan de overledene.

Event styling

Eventstyling is niet alleen voor bruiloften; het speelt ook een grote rol bij ander soort evenementen!

Bezoek ons

Rijksstraatweg 318, Hellevoetsluis,

Bel ons

06 25458488

Bruidsboeketten

Rouwboeketten

Event styling

Bruidsboeketten

Heb jij trouwplannen? En wil je dat alles goed is geregeld voor je mooiste dag? Kom dan eens langs in de winkel en we nemen alle mogelijkheden op het gemak samen door. Want de perfecte bruidsbloemen maken jullie dag nóg onvergetelijker!  Zelf heb je al nagedacht over het bruidsboeket en de bruidegomcorsage. Maar wat dacht je van een bloemversiering langs het pad naar de trouwambtenaar. Of het prieel waarin je trouwt, daar kunnen we talloze ideeën voor verzinnen om dit nog meer kleur te geven aan jullie dag. Dan hebben het nog niet gehad over het versieren van de back-drop, de tafelversiering, het gastenboek of bij je welkomsbord. Laat al je wensen maar horen en samen maken wij jullie dag compleet!

Rouwboeketten

Ook voor jouw rouwboeketten of andere afscheidsbloemen ben je bij BloemMomenten op het juiste adres. Het is een laatste groet aan een dierbare en daar heb je misschien wel een specifieke bloemenwens bij. In een persoonlijk gesprek luister ik naar je verhaal en zal deze vertalen in het bloemwerk. Heb je geen specifieke wensen, dan gaan we samen met liefde en zorg de mooiste rouwbloemen naar kleur en model uitzoeken in een boek met voorbeelden. Op beide manieren ontstaat er een persoonlijk afscheidsbloemstuk welke past bij jou en je dierbare.  Na ons gesprek neem ik de zorg omtrent de bloemen voor jullie uithanden en zorg ik ervoor dat alles op tijd is voor het afscheid. Het is prachtig en dankbaar werk waar ik graag de tijd voor neem. Met de familie, maar ook voor het creëren ervan.
Wist je dat je altijd vrij bent in het kiezen van je eigen bloemist voor de afscheidsbloemen? Net zoals de uitvaartverzorger kan ik jullie deze zorg uit handen nemen.

Event styling

Ook andere gelegenheden verdienen een BloemMoment. Maak van jouw evenement een onvergetelijke ervaring met fleurige event styling!

Een jubileum, een receptie, een speciale viering…  op elk evenement zijn bloemen de perfecte decoratie. Neem contact op om je wensen over de fleurige aankleding van je evenement te bespreken.

Bedrijven

Ook bedrijven verdienen een BloemMoment! Groene planten en wekelijks verse bloemen laten je bedrijf bloeien. We faciliteren bloemenabonnementen en zijn beschikbaar voor het inrichten en verzorgen van kantoorbeplanting en hydrocultuur. Klik hier voor meer informatie.

Workshops

Creëer een gezellig VriendinnenMoment ( voor jong en/of oud) en boek privé een bloemschikworkshop. Of schrijf je samen in voor een open workshop. Klik hier voor meer informatie.

Styling

Wist je dat wij een breed assortiment aan styling producten hebben zoals vazen, potten en lampen? 

Interieurbeplanting

Boeketten voor elk speciaal moment

Boeketten

Vraag informatie aan